IFI Punto Gelato vitrina za sladoled

IFI Punto Gelato Italiano je zadnja novost na področju samostojnih sladolednih vitrin – je prva okrogla in vrtljiva sladoledna vitrina v zgodovini.  Punto Gelato Italiano je združitev estetskega izgleda z visoko tehnologijo in ergonomijo.

Razstavni prostor vitrine s trapezoidnimi posodami za sladoled se vrti, ko je vitrina zaprta. Delavec, ki streže sladoled, sam izbira smer vrtenja vitrine in dostopa do sladoleda v popolnoma pokončnem položaju, ne da bi se moral prestaviti.

Popolno prileganje v vsakem okolju: modno in »trendi« ali klasično in elegantno.

Punto Gelato Italiano je vitrina za razstavljanje in shranjevanje sladoleda in je na voljo v eni velikosti, z 12, 15, ali 18 posodami za sladoled.

Oblika kompozicije se lahko enostavno spreminja s premikanjem zunanjih komponent v dveh različnih dimenzijah, kar omogoča več kombinacij postavitve.

Punto Gelato vitrina ponuja idealno shranjevanje sladoleda, je energetsko varčna zahvaljujoč odlični izolaciji, inteligentnemu sistemu odmrzovanja in enakomerni razporeditvi hlajenja. Gostom ponuja odličen pogled na sladoled, postrežnemu osebju pa enostaven dostop in delitev.

Vitrina je na voljo z vgrajenim ali oddaljenim kompresorjem, po naročilu opremljena z mobilnimi kolesi.

  • Razstavni prostor nepredušno zaprt s pokrovom iz temperiranega, pirolitičnega (posebna izolacija za odbijanje toplote iz okolja) in ogrevanega (za preprečevanje nastajanja kondenza) stekla.
  • Dvosmerna rotacija z upravljanjem preko pedala ali ročno.
  • Hladilni sistem z dvema polkrožnima izparilnikoma za enakomerno kroženje zraka in enakomerno temperaturo v vseh posodah s sladoledom.
  • Odmrzovanje kontrolirano s sistemom RDF (Reduced Defrosting Frequency – zmanjšana  frekvenca odmrzovanja). Interval med ciklusi odmrzovanja izračunan na podlagi pogostosti odpiranja pokrova vitrine.
  • Certifikati: CE za Evropo, Gost standard za Rusijo in ETL za Severno Ameriko.
  • Testirano pri 35°C in 60% relativni vlažnosti.
Cena: 9.990 €
1 Comment

Zadnje novice

Zadnji prispevki

Kontakt

Biro R, d.o.o.
Zaloška cesta 161
1000 Ljubjana
Slovenija
Tel.: + 386 (0)1 5400778
GSM: + 386 (0)40 227737
Fax: + 386 (0)1 5400844
E-mail: biro.r@siol.net