Dobava gostinske opreme

Dobavljamo gostinsko opremo vrhunske kakovosti.

Dodatne informacije so dosegljive na strani zastopstva ter na spletnih straneh proizvajalcev.

Za prospekte, brošure, ponudbe nas kontaktirajte.

Projektiranje

Le profesionalno delovanje lahko zagotovi uspešno sodelovanje in končno zadovoljstvo naročnika, ki se je odločil za najvišjo kakovost svojih storitev. Naj gre za projektiranje zaključnih del novo grajenih gostinskih, turističnih objektov ali prenovo starejših površin.

Svetujemo pri načrtovanju in izvedbi potrebnih del ter skladno s projektno nalogo prevzamemo izdelavo celotne PGD, PZR in PZI dokumentacije za vse vrste objektov.
Slednja mora biti skladno z določili pravilnika o projektni in tehnični dokumentaciji pripravljena ločeno od celostnih arhitekturnih projektov (7. mapa).

Inzeniring

Finančno ocenjevanje z namenskimi postopki, preučevanje izvedljivosti, svetovanje pri izbiri celotne tehnološke opreme objekta ter težnja k personalizaciji izbranih rešitev so le prvi koraki, ki jih z našimi naročniki ter poslovnimi partnerji prehodimo skupaj. Ob tem poskrbimo tudi za:

  • nadzor nad investicijo in usklajevanje posegov,
  • nadzor in primerjavo z normativi,
  • dobavo in montažo opreme v skladu s projektno dokumentacijo,
  • dobavo in montažo posameznih kosov nadomestne ali dopolnilne opreme,
  • servis opreme iz našega prodajnega programa.

Pri svojem delovanju spodbujamo aktivno vključevanje naročnikov in partnersko sodelovanje, pretehtamo širok razpon možnosti ter dopuščamo veliko mero kreativnosti. Slednje dopolnimo s strokovnim znanjem ter odlično kakovostjo izvedbe slehernega projekta.

Usposabljanje osebja

Dobro zasnovana gostinska oprema zagotavlja tekoče obratovanje gostinskega objekta, poskrbi za lažje delo in zadovoljstvo osebja. Za dobro opravljeno delo pa je kljub temu potrebna izurjena roka osebja ki, ustrezno usposobljeno, svoje delo opravi še učinkoviteje, v skladu s svetovnimi gastronomskimi standardi.

Zato za svoje naročnike organiziramo predstavitve delovanja gostinske tehnologije ter izobraževanja osebja, ki potekajo v majhnih skupinah in pod vodstvom uveljavljenih strokovnjakov. Izobraževanja, pri katerih je poudarek na praktičnem delu, so prilagojena naročniku in se lahko izvajajo tudi med delovnim procesom.

Za vse dodatne informacije v povezavi z izobraževanji nas kontaktirajte.

Servis

Zagotavljamo servis za vso gostinsko opremo, ki jo dobavimo.

Zadnje novice

Zadnji prispevki

Kontakt

Biro R, d.o.o.
Zaloška cesta 161
1000 Ljubjana
Slovenija
Tel.: + 386 (0)1 5400778
GSM: + 386 (0)40 227737
Fax: + 386 (0)1 5400844
E-mail: biro.r@siol.net