Hobart

Hobart je absolutno vodilni svetovni proizvajalec gostinske pomivalne opreme. Od majhnih podpultnih strojev do velikih avtomatskih linij za pomivanje posode. Tudi izdelki ostalih produktnih skupin se z zagotavljanjem najvišjih standardov uvrščajo v svetovni vrh najkvalitetnejše gostinske opreme.

Predstavitev Hobart produktov (pomivalni stroji, mikserji, …) in predstavitev PREMAX linije pomivalnih strojev

http://www.hobart-export.com/

Gico

Gico je v samem svetovnem vrhu proizvajalcev vrhunske termične in ostale gostinske opreme. Od posameznih profesionalnih termičnih elementov do kompleksnih termičnih kuhinjskih blokov in elementov iz ostalih produktnih skupin – vsa njihova oprema izpolnjuje najvišje kakovostne, higienske in varnostne standarde ter je rezultat izkušenj in dolge tradicije, napredne tehnologije, vrhunskih materialov ter ekskluzivnih idej.

http://www.gico.it/

Foster

Foster je vodilno evropsko podjetje na področju ohlajevalne gostinske tehnike. Zasnova Foster produktov izraža napredno tehnološko inovativnost, energetsko učinkovitost, hkrati pa uporabniku zagotavlja zanesljivost, prijazno uporabo, enostavno vzdrževanje ter ustreznost vsem higienskim standardom.

http://www.biro-r.com/zastopstva/foster/

http://www.foster-uk.com/

Olis

Kuhinjska oprema Olis se ponaša s kvalitetno izdelavo, ki bo dolga leta služila svojemu namenu. Omogoča nešteto mnogo različnih konfiguracij kuhališča. Od samostojnih kuhalnih plošč, do zahtevnih sistemov, ki ustrezajo najzahtevnejšim potrebam.

http://www.olis.it/

Polaris

Polaris je specializirano podjetje za proizvodnjo profesionalnih hladilnikov, hladilnih pultov in ostalih hladilnih sistemov. Ime Polaris je sinonim in garancija za zmogljivost, kvaliteto in funkcionalnost na področju gostinskih hladilnikov.

http://www.polarisgroup.it/

Ifi

Sladoledne vitrine, vitrine za slaščice in barski pulti kot del notranje opreme poskrbijo za boljšo komunikacijo med gostom in gostincem.
Pred kratkim predstavljena rotirajoča se vitrina za sladoled, IFI Tonda, očara goste, osebju pa z naprednimi tehnološkimi in oblikovnimi rešitvami zagotavlja užitek v strežbi.

Produkti znamke Ifi se od konkurenčnih znamk poleg naprednih rešitev razlikujejo tudi po svojstvenemu izgledu in obliki ter dajejo gostinskemu ambientu dodatno posebno estetsko noto.

http://www.ifi.it/

Scotsman

Že 60 let so ledomati Scotsman Ice Systems prepoznavni po izdelavi transparentno čistega ledu popolne oblike. Led različnih oblik in velikosti iz ledomatov Scotsman je postal del vsakdanjika. Izdelki Scotsman zagotavljajo najvišje kakovostne, varnostne in energetske standarde potrjene s strani svetovnih laboratorijev.

Predstavitev in povezave na ledomate Scotsman

http://www.scotsman-ice.it

Bravilor Bonamat

Kavni avtomati Bravilor Bonamat so uveljavljena in prepoznavna znamka, ki je na trgu prisotna že od leta 1948. Na voljo so aparati različnih vrst in kapacitet, vsi pa se ponašajo s kvalitetno izdelavo, preprosto uporabo in enostavnim vzdrževanjem.

http://www.bravilor.com/

EuroCave

Francoski izumitelj in proizvajalec vrhunskih vinskih vitrin ima samo en cilj: narediti najboljše iz vina za popolno zadovoljstvo svojih strank. Pri svojem načrtovanju in izdelavi skrbno prepleta tradicijo s sodobnostjo.

Predstavitev EuroCave vitrin za vino, shranjevalnih sistemov, kabinetov in ostalih produktov.

http://www.eurocave.com/

Rieber

http://www.rieber.de/

Hallde

Že več kot 65 let HÄLLDE razvija, izdeluje in trži vrhunske stroje za pripravo zelenjave in ostale hrane. Danes njihova paleta predstavlja 12 izredno kvalitetnih in zmogljivih strojev:

  • za pripravo zelenjave
  • vertikalni cutterji/blenderji
  • blender.

Stroji HÄLLDE so nepogrešljivi v restavracijah in institucionalnih kuhinjah, obratih hitre prehrane, pizzerijah, solatnih barih,…

Predstavitev HALLDE strojev za pripravo hrane in povezave na kataloge.

http://www.hallde.com/

Nordien System

http://www.nordien-system.se/

Hupfer

http://www.hupfer.de/

Dynamic

http://www.dynamicmixers.com/

Zadnje novice

Zadnji prispevki

Kontakt

Biro R, d.o.o.
Zaloška cesta 161
1000 Ljubjana
Slovenija
Tel.: + 386 (0)1 5400778
GSM: + 386 (0)40 227737
Fax: + 386 (0)1 5400844
E-mail: biro.r@siol.net